Bart de Koning is trainer en materialenontwikkelaar voor natuur in de kinderopvang.

Hij organiseert trainingen en workshops voor de kinderopvang. Klik hier voor meer informatie.


Mis geen enkele tip! Aboneer u op deze weblog.

Meer informatie of abonneren op deze weblog?

Vul in de rechterkolom je mailadres in bij 'volg mij per e-mail'

zondag 9 december 2012

Geef eens een kinderfeestje cadeau!

Natuur is een feest! Onder dat motto organiseer ik samen met andere begeleiders, kinderfeestjes in de natuur. Keer op keer merk ik, hoeveel plezier kinderen hebben met eenvoudige activiteiten in het bos zoals een hut bouwen, een katapult maken, beestjes zoeken of in een boom te klimmen.

Heel veel kinderen komen helaas nog maar zelden in het bos. Door een kinderfeestje te organiseren, geef je niet alleen je eigen kinderen een bijzondere ervaring, maar ook de vriendjes of vriendinnetjes van je kind.

Vanaf nu kun je ook een kinderfeestje cadeau geven. De begeleiders van Natuur is een Feest organiseren feestjes in Zuidelijk Noord-Holland en in Amersfoort (later wellicht meer gebieden). De cadeaubon kost 100 euro. Mocht de ontvanger er geen gebruik van kunnen maken (overleg het misschien even van te voren), dan ontvang je 90 euro terug. Je ontvangt de cadeaubon op mooi stevig papier.

Je kunt de cadeaubon bestellen door een mailtje te sturen bart@natuureducatie.com of te bellen 06-29096804. Je kunt hier ook zelf een feestje boeken.
Geen opmerkingen: